Виробництво хлібобулочних виробів м. Гребінка Гребінківського р-ну

Я, ПП Мокроусов С.Ю., займаюсь реалізацією хлібобулочних виробів з 1997 року. Виробництвом хлібобулочних і кондитерських виробів почав займатися з 2003 року. Для себе зрозумів, що це дуже цікаво і захоплює, тому поступово сам намагався знаходити новинки в цій галузі: переймав досвід інших пекарень як в області, так і по Україні, запрошували представника — технолога з Росії. В 2008 році проходив стажування на пекарнях и підприємствах Німеччини. На даний момент є один магазин для реалізації своєї продукції. Займаємося виробництвом хлібобулочних і кондитерських виробів за наступним асортиментом:

  1. Хліб Ароматний
  2. Багети
  3. Батони
  4. Булочка з «Фитти»
  5. Булочка для хот-догів
  6. Булочка з ізюмом
  7. Булочка з кунжутом
  8. Булочка з маком
  9. Висівковий хліб
  10. Гірчичний подовий хліб
  11. Домашній хліб
  12. Житній хліб
  13. Зерновий хліб
  14. Калач новий
  15. Калач ювілейний
  16. Київський хліб

Фахівцями Регіонального фонду підтримки підприємництва по Полтавський області проводилась робота для більш детального проведення аналізу реалізації і супроводження бізнес-проектів. У результаті підприємцю Мокроусову С.Ю. м Гребінка, який в 2008 році отримав на поворотній основі фінансову підтримку на придбання новітнього енергоефективного обладнання ( піч) по інвестиційному проекту «ХЛІБОДАР» було підготовлено проектну заявку для участі в Європейській програмі розвитку малого бізнесу шляхом залучення експертів в галузі хлібопечення через Швейцарський Корпус Експертів (SWISSCONTACT). В період з 24 травня по 07 червня на міні пекарні — магазин «Гарячий хліб» в м. Гребінка працював експерт з Швейцарії пан Хес Жан Луи, який має великий досвід роботи в цій справі, протягом цього часу поділився досвідом у виробництві хліба щодо збільшення різноманітних борошняних виробів доступних за ціною місцевим жителям.